Reteaua AdGarage

Reteaua AdGarage - mai mult decat un service auto pentru masina ta

AD Garage este partenerul in care poti avea incredere. Iti punem la dispozitie piese auto, orice produs sau orice tip de echipament necesare functionarii in conditii optime a oricarui tip de autovehicul. Si pentru ca suntem mereu in perfectionare, la calitatea produselor si serviciilor adaugam calitatea tehnologiilor folosite in fiecare service auto AD Garage din Romania.

Piesele originale si aftermarket distribuite prin reteaua AD Garage provin de la renumiti producatori de pe piata europeana si respecta toate normele europene in vigoare (EC) N° 1400/2002. Experienta unui grup de peste 4.600 de service-uri auto la nivel international, stocuri optime disponibile in orice moment, un sistem logistic de prim rang in Romania care asigura livrari rapide oriunde, in cel mai scurt timp – toate acestea, dar mai ales oamenii din spatele lor, reprezinta garantia calitatii.

Pentru informatii suplimentare legate de servicii, manopere si preturi contacteaza cel mai apropiat AD Garage prin intermediul locatorului de pe pagina principala "Acasa"

Automobil oferit spre inchiriere pe perioada service-ului pentru automobilul tau - un serviciu disponibil partial in reteaua AD Garage

Telefon: 3042020957- disponibil de luni pana vineri, intre orele 09.00 - 18.00; de aici poti afla orice detaliu legat de localizarea unui service auto AD Garage, datele de contact ale acestuia sau operatiunile pe care le executa

Campanii promotionale - Intra la sectiunea Noutati - Promotii si poti afla care este campania promotionala a lunii in curs dar si orice alta informatie legata de reteaua de service-uri auto AD Garage din Romania

Programe de fidelitate care iti aduc reduceri de pret, participari la tombole si multe alte surprize placute

Peste 4600 de service-uri auto transpun in fapte misiunea retelei AD Garage in 13 tari (Romania, Austria, Bulgaria, Germania, Finalnda, Franta, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina)

Peste 120 de service-uri auto in Romania

Pentru a putea tine pasul cu ritmul ametitor in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice ale masinilor de ultima generatie, personalul din orice service auto AD Garage participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp. Echipamentele de diagnoza de inalta clasa beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.

Service auto multimarca
Orice service auto AD Garage din Romania iti ofera servicii complete pentru orice marca de masina. Daca in alte service-uri ai intampinat probleme, AD Garage le rezolva. Iti punem la dispozitie o gama variata de piese auto, produse sau orice tip de echipament necesare functionarii in conditii optime a oricarui tip de autovehicul.

Pentru a-ti oferi servicii optime cand te afli in strainatate, AD International a dezvoltat un sistem de garantie internationala pentru 24 de luni pentru orice reparatie facuta intr-un service auto AD Garage. Garantia este valabila in orice tara unde exista service-uri auto AD Garage (Austria, Belgia, Elveţia, Germania, Spania, Finlanda, Franţa, Ungaria, Italia, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Suedia şi Turcia). Programul de garantie internationala este un program de fidelizare destinat exclusiv posesorilor de autoturisme si in special posesorilor persoane fizice. Vehiculele comerciale si camioanele nu pot face parte din acest program.

Reparatii auto in rate

Copyright © AdGarage 2018