Nisorët
Nisorët

Shkarko aplikacionet


Produktet dhe shërbimet tona

Probleme në menaxhimin e orëve të punës nëpërmjet letrave te cilat në një të ardhme mund t'ju duhen por nga pakujdesia i keni humbur? Ketu tek Nisoret.com gjithcka bëhet shumë e lehtë vetëm një klik larg.

Ne bëjmë të mundur, për anëtarët tanë në Nisoret.com, regjistrimin online të punonjesve tuaj, orët që ata kanë punuar dhe vendet se ku, sigurisht në menyrën më të thjeshtë.

Gjithcka është në dispozicionin tuaj. Çdo shërbim është i besueshëm dhe ekipi ynë do jetë në dispozicionin tuaj për përmirësime të mëtejshme, shërbime dhe opsione ekstra.


Çmimet

Çmimet përfshijnë TVSH(ALV). Çmimet për programet/faqet/aplikacionet me porosi varen nga koha që projekti zgjat. Kontaktoni dhe na tregoni rastin tuaj!

Mujore

€10 / muaj

 • 1 llogari punëtori
 • 1 llogari administratori
 • Postime të orëve pa limit
 • Shërbim ndaj klientit
Na kontakto

Vjetore

€100 / vit

 • 1 llogari punëtori
 • 1 llogari administratori
 • Postime të orëve pa limit
 • Shërbim ndaj klientit i priorizuar
 • Mundësi për të influencuar platformën
forward exchange

Me porosi

€-- / --

 • Program me porosi
 • Faqe interneti
 • Aplikacion Android/iOS
 • Shërbim ndaj klientit ne zyrë
misadventurous

Kontakt

Card image

Erlin Hysenbelliu

Erlini është shefi ekzekutiv i Tmi Hysenbelliu dhe zhvilluesi kryesor i Nisorët.

Kontaktoni dhe na tregoni rastin tuaj!

tel(Fin): 7815447004
email: erlin.hysenbelliu@hysenbelliu.fi
WhatsApp
Card image

Irdi Mulita

Irdi është shefi i marketingut dhe shëbimit ndaj klientit për Tmi Hysenbelliu.

Kontaktoni dhe na tregoni rastin tuaj!

tel(Alb): +355693431824
email: 304-635-8607
dreamish
ox feather