8103958704

Persberichten

Perfectionisme onder jongeren: een eigentijdse sluipmoordenaar

Persbericht Perfectionisme onder jongeren: een eigentijdse sluipmoordenaar! Binnen scholen in Nederland sluipt een onderschatte boosdoener door de lokalen. Perfectionisme komt op grote schaal voor en wordt vaak niet gezien als iets verontrustends. (…) Lees verder »

Pensioenuitspraak Klaas Knot DNB roept vraagtekens op

Pensioenuitspraak Klaas Knot DNB roept vraagtekens op. Directeur DNB Klaas Knot roept vraagtekens op over zijn uitspraak voor het opbouwen van pensioen. Uitspraak Klaas Knot DNB in de Financiële Telegraaf (DFT) 3 november 2018 opgetekend door Martin Visser: Omdat het nieuwe stelsel collectief is, wordt met de premie voor werkenden een pensioenaanspraak ingekocht. (…) Lees verder »

Treinkaartje duurder, maar kan goedkoper

Duizenden reizigers kunnen dagelijks besparen op de reiskosten door middel van aanbiedingen. Gemiddeld is de prijs voor een retourticket ruim € 30, terwijl er voor € 19 een kortingskaartje verkrijgbaar is. (…) Lees verder »

Flipperen populairder dan ooit

Nederlands kampioenschap flipperen in weekend van 10 & 11 november De ouderwetse flipperkast maakt een heuse comeback. In de jaren zeventig en tachtig stond er in elk café en cafetaria wel ééntje, maar langzaam verdween de pinball machine uit de horeca en het openbare leven. (…) Lees verder »

Legends of Whisky Tasting

LEGENDS OF WHISKY TASTING Op 1 december 2018 organiseert Whisky Unlimited in de Hooglandse kerk in Leiden een unieke whiskyproeverij, begeleid door de drie 'levende monumenten' uit de whiskywereld: Jim McEwan, Richard Paterson en David Stewart: 'The Legends of Whisky'. (…) Lees verder »

Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

De Glas- en Keramiekbeurs in Leerdam is dit jaar van 2 tot en met 4 november. Wat de bezoeker ook nu weer kan verwachten: binnen- en buitenlandse glasobjecten, minder oud maar vooral nieuw glas, gebruiksglas en unica, recente glasobjecten in uiteenlopende technieken, keramische sculpturen, objecten en gebruiksgoed. (…) Lees verder »

TXTOmedia automatiseert het omzetten van handleidingen naar video

TXTOmedia biedt bedrijven vanaf nu de technologie om massaal en automatisch onderwerpen uit geschreven handleidingen om te zetten naar video, slides en interactief beeld, en dit in meer dan 55 talen. (…) Lees verder »

Educatief

Avontuurlijk onderwijs zoekt jongens   In Nederland zijn er een twintigtal aantal scholen die de mogelijkheid bieden aan middelbare scholieren uit 4 havo of 4/5 vwo om op een avontuurlijke educatieve zeilreis mee te gaan. (…) Lees verder »

Keurmerk KVV: Veilig Vers Vlees Voeren

Het aan honden en katten voeren van kant-en-klaar vers vlees (KVV) is populair. De markt is echter onvoldoende gereguleerd. Dit heeft excessen op het gebied van voedselveiligheid en de gezondheid van huisdieren tot gevolg, zo toonde ook TROS Radar vorige week maandag aan. (…) Lees verder »

Nominatieronde voor Seks & Media Prijs 2018 geopend

Vanaf heden kunnen journalisten, programmamakers, webredacteuren en kunstenaars hun werk inzenden om kans te maken op de Seks & Media Prijs 2018. Op 30 november zal deze prestigieuze prijs voor de achtste keer worden uitgereikt door de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS). (…) Lees verder »

Nieuwe vluchtzoekmachine compenseert gratis jouw CO2-uitstoot

Amsterdam – De Amsterdamse startup FlyGRN wil reizigers nu écht aanzetten tot het compenseren van de uitstoot hun vlucht – FlyGRN is de zoekmachine die duizenden vluchten van luchtvaartmaatschappijen wereldwijd vergelijkt en gratis de CO2-uitstoot van jouw geboekte vlucht (deels) compenseert. (…) Lees verder »

“RVO NEDERLAND EN DE NEDERLANDSE AMBASSADE IN BANGKOK LATEN NEDERLANDSE MKB ONDERNEMERS IN DE STEEK.”

“RVO NEDERLAND EN DE NEDERLANDSE AMBASSADE IN BANGKOK LATEN NEDERLANDSE MKB ONDERNEMERS IN DE STEEK.” “Ondernemers van (zeer) kleine en middelgrote Nederlandse bedrijven die bij de Nederlandse ambassade in Bangkok aankloppen omdat ze in Thailand zaken willen doen, verspillen meestal hun moeite. (…) Lees verder »

ORIGINELE BEKENDE SCHILDERIJEN U HOEFT SLECHTS DE BTW TE BETALEN!

ORIGINELE BEKENDE SCHILDERIJEN U HOEFT SLECHTS DE BTW TE BETALEN! Hengelo - U kunt vanaf nu By-richART aan de Hamerstraat 2 te Hengelo (v/h meubelzaak v/d Deen) geweldige schilderijen kopen. (…) Lees verder »

Nieuwe implanteerbare lens biedt uitkomst voor patiënten met macula degeneratie.

De intraoculaire Scharioth lens (Low Vision lens) is binnenkort ook beschikbaar voor Nederlandse patiënten met een zeer lage gezichtsscherpte. De lens, die in het oog geïmplanteerd wordt, vergroot het centrale zicht met +10 dioptrie waardoor visuele hulpmiddelen zoals een leesloep of leesliniaal niet meer nodig zijn. (…) Lees verder »

Run verwacht op certificering vernieuwde zorgnorm

‘s-Hertogenbosch, 6 juni 2018 Run verwacht op certificering vernieuwde zorgnorm Eljakim Information Technology als eerste gecertificeerd volgens vernieuwde norm voor informatiebeveiliging in de zorg Het Utrechtse softwarebedrijf Eljakim Information Technology is als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd volgens de NEN7510:2017. (…) Lees verder »