Welkom bij silentdisco.com

Hier boekt u de enige echte Silent Disco!
Van kleine thuisfeestjes tot festivals met duizenden bezoekers,
we verzorgen het allemaal.
Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een 6788564523 aan.

Wat is Silent Disco?
Silent Disco, oftewel Stille Disco, is het fenomeen van een evenement waarbij het geluid niet over een speaker systeem is te horen, maar over draadloze hoofdtelefoons. Vooral de Silent Disco met meerdere kanalen is populair op festivals en feesten. Hierbij kunnen de bezoekers met een knop op de hoofdtelefoon kiezen tussen verschillende DJ’s.

Hoe is het onstaan?
In 2002 organiseerden we een geheim feest op theaterfestival De Parade. De bezoekers kregen een draadloze hoofdtelefoon op en konden dansen, zonder dat de buren er last van hadden. In sneltreinvaart veroverde silentdisco.com o.a. via Lowlands, het hele land. Sinds de internationale première op ‘t Glastonbury Festival in 2005, werd Silent Disco een wereldwijd begrip.

Het Silent Disco systeem biedt vele mogelijkheden
Naast DJ shows kan er ook op een andere manier gebruik worden gemaakt van onze draadloze hoofdtelefoons. Denk aan seminars, lezingen, modeshows, theater, comedy, live bands, talkshows, bedrijfsuitjes, rondleidingen, opera’s, klassieke concerten, complete festivals etc.

Een Silent Disco evenement is, naast erg leuk, een praktische oplossing voor geluidsoverlast en ruimten met akoestische beperkingen.

Ons personeel is zeer ervaren in het installeren en beheren van Silent Disco opstellingen in verschillende situaties. Dus, heeft u een goed idee, werk dan met ons samen om uw evenement tot een succes te maken!

De Originele Silent Disco Show
Silentdisco.com heeft zijn eigen originele Silent Disco Show, gehost door resident DJ’s. Deze show wordt veelvuldig geboekt op festivals en feesten in Nederland, maar ook in de rest van de wereld.

Tijdens de shows werden in de loop der jaren artiesten ontvangen als Triggerfinger, Dj Yoda, Andrew Weatherall, Fun Lovin Criminals, Supergrass, Fatboy Slim, Peaches, Dekmantel, Jules Deelder en vele anderen.

‘Het concept van de show, de karakters van de DJ’s en de kwaliteit van de hoofdtelefoons maakt de originele Silent Disco Show een van de leukste, grappigste en meest bijzondere ervaringen die je op een evenement kunt hebben.’

Producten

Professionele Verhuur
Silentdisco.com heeft een uitgebreid assortiment aan draadloze hoofdtelefoons beschikbaar voor verhuur. We kunnen evenementen voorzien van duizenden hoofdtelefoons, maar leveren ook kleine sets voor andere gelegenheden.

Informeer evt. naar de extra opties die we bieden, zoals assistenten voor het uitdelen van de hoofdtelefoons, DJ’s, presentators, audiotechnici, geluidsmixers, microfoons en licht.

4253211373

De Silent Disco Show
De complete originele Silent Disco Show, inclusief DJ en apparatuur.

De DJ’s, met internationale ervaring, zijn gewend om te draaien voor een breed publiek. De show wordt gepresenteerd als een radio uitzending waarbij de bezoekers worden meegetrokken in een enerverend muzikaal programma. Het optreden kan worden uitgebreid met een 2e kanaal, een lichtset en een lounge.

Naar het Aanvraag Formulier

Silent Disco Postpakket
Een kant-en-klaar Silent Disco pakket dat per post bij je wordt afgeleverd.
In het pakket zitten het aantal bestelde hoofdtelefoons en een zender met bijbehorende aansluitsnoeren.
Op eenvoudige wijze sluit je de zender aan op een geluidsbron (bijv een iPad of een geluidsmixer) en.. voilá je hebt je eigen Silent Disco.
Leverbaar in heel Nederland en Belgie.

Bestel Direct

Aanvraag Formulier

Contact


Bel

+31654386175
voor direct contact

Algemene informatie
info@silentdisco.com

Worldwide music festivals
dan@silentdisco.com

Pers
press@silentdisco.com

Financial Department
finance@silentdisco.com

Facturen
factuur@silentdisco.com

SilentDisco.com B.V.
Tuinstraat 6
1506 VX Zaandam

Magazijn en Retour Paketten :
Veldzigt 30c
3454PW De Meern

KvK 59821302
BTW NL.853656538.B01