loodgieter spoed

24/7 NOODHULP
Verstopte afvoer? Wat te doen?
Afvoerreiniging snel en schoon!
Bel ons op: 0800 02 00 453
★★★★★ Oliver..
..in het weekend hadden we een verstopte wc-afvoer. het probleem werd keurig opgelost. hartelijk dank vandaar dat we alleen maar kunnen aanbevelen...

- Wij lossen uw afvoerproblemen

(469) 242-5449
  • RIOOLREINIGING
  • RIOOLSANERING
  • AFVOERREINIGING

Problemen met het afvoersysteem in een huishouden geven de meeste irritatie in het leven van een huiseigenaar. Sanitaire installaties worden de klok rond gebruikt en moeten daarom betrouwbaar en duurzaam functioneren. Verstopping en verontreiniging zijn niet alleen uiterst onaangenaam, maar hebben vaak ook financiële gevolgen die onderschat worden. De oorzaken van bijvoorbeeld verstopping liggen vaak zo diep in de afvoer verborgen, dat u de reiniging van afvoer en pijpen beter aan de vakman kunt overlaten.

Wij zijn een team van ervaren en betrouwbare specialisten op het gebied van huisautomatisering, sanitaire installaties en afvoersystemen in huis en wij helpen u graag. Onze expertise en goede reputatie hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring en voortdurende scholing. Onze partners zoeken altijd naar maatwerk en efficiënte oplossingen voor uw problemen. Wij bieden onze klanten een breed dienstenpakket van afvoerreiniging en pijpreiniging tot complete rioolsaneringen. Onze experts hebben duurzaamheid en effectieve reiniging hoog in het vaandel staan.

: Speciaal gereedschap, enthousiasme en jarenlange ervaring in de afvoerreiniging

Bij de reiniging van uw sanitaire installaties laten we niets aan het toeval over. Onze partners werken met uiterst modern gespecialiseerd gereedschap en hanteren snelle en betrouwbare methodes. Dat geldt niet alleen voor douches, wc´s en urinoirs, maar ook voor wastafels, spoelbakken en regenpijpen: ook deze ontstoppen en reinigen we vliegensvlug.

: Elektromechanische pijp- en rioolreiniging

Met behulp van elektromechanische pijpreiniging wordt hardnekkige aangroei van wortels verwijderd: betrouwbaar en effectief. Aangroei van wortels gebeurt voornamelijk in dichtbevolkt stedelijk gebied en veroorzaakt, als hier geen aandacht aan wordt besteed, behalve verstopping ook lekkages, breuken en andere schade aan de afvoerpijpen. Bij de elektromechanische pijp- en rioolreiniging worden motorgedreven spiralen in verschillende groottes en lengtes gebruikt om de wortels uit te frezen en andere hardnekkige aanslag te verwijderen. Opgelost vuil en restafval worden er met een hogedrukspuit uitgespoeld.

: De hydrodynamische pijp- en rioolreiniging

Bij de hydrodynamische pijpreiniging wordt waterkracht gebruikt. Spoelunits met een hoge capaciteit zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige verstopping oplost. Dankzij een omvangrijke keuze aan beschikbare sproeiers bieden onze partners, afhankelijk van het probleem, oplossingen op maat.

Bij al onze werkzaamheden staat de snelle, schone en professionele oplossing van sanitaire problemen voorop. Onze partners houden zich uiteraard aan milieurichtlijnen en wettelijke bepalingen en volgen nauwgezet specifieke ter plaatse geldende besluiten. Omdat een verstopping in een huishouden op elk moment van de dag kan optreden en zo nodig direct moet worden opgelost, bieden wij een 24/7 service aan. U kunt op ons vertrouwen. Altijd.

- Uw bedrijf voor afvoer- en rioolreiniging -

Heeft u een vraag of zit u met een afvoerprobleem? Wij staan 24/7 voor u klaar: Bel ons op
unvisible

Of stuur een e-mail.

©2013 buis24.nl |